Liga 1

Transferul lui Djokovic la FCSB, în aer? Șumudică: „Are o ofertă de 800.000 de euro”

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, susține că Damjan Djokovic, 33 de ani, mijlocașul pe care l-a antrenat în ultimul sezon în Arabia Saudită, NU va ajunge la FCSB.

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 07 iunie 2023

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, susține că Damjan Djokovic, 33 de ani, mijlocașul pe care l-a antrenat în ultimul sezon în Arabia Saudită, NU va ajunge la FCSB.

  • Djokovic a reușit două goluri și o pasă decisivă pentru Al Raed (30 de apariții).
  • În România, Damjan are 4 titluri și o Supercupă câștigate alături de CFR, pentru care a bifat 152 de meciuri, 13 goluri și 8 pase decisive.

Marius Șumudică: „Am informații că Damjan Djokovic nu va ajunge la FCSB”

Aseară, managerul general Mihai Stoica a spus că „Djokovic e aproape făcut”. Azi, Șumudică dezvăluie că sunt șanse infime ca Damjan să vină în România.

Eu am informații că Djokovic nu va ajunge la FCSB. Are o ofertă din Dubai, de la o echipă de mijlocul clasamentului, mult superioară din punct de vedere financiar. Îi oferă de 3 ori mai mulți bani, în jurul a 800.000 de euro. Mai are o ofertă din România, de la altă echipă decât FCSB, și încă una din Turcia. Cred că sunt 20% șanse să revină în România, din punctul meu de vedere”, a declarat Șumudică în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Djokovic e un jucător superprofesionist, a evoluat în majoritatea jocurilor, nu mi-a lipsit la niciun antrenament, nu s-a accidentat niciodată. S-a adaptat extraordinar, e primul la antrenament, lucrează foarte mult

- Marius Șumudică, antrenor Al Raed

Damjan Djokovic, dorit de Gigi Becali la FCSB

După ce a pierdut titlul în fața Farului, Becali a spus că echipa lui n-a avut bărbație: „S-a pierdut la jucători fără bărbăție, fricoși. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere și ziceam că are bărbăție, se ascundea de minge”

Pentru a rezolva această problemă, finanțatorul FCSB le-a transmis oamenilor din club să se ocupe de aducerea lui Djokovic. „Vreau un bărbat la mijlocul terenului!”, a fost mesajul lui Becali.

Djokovic a evoluat în două perioade diferite la CFR Cluj, 2013-2014 și 2017-2021, fiind un jucător crucial pentru „feroviari”. De la ultima plecare din România, croatul a jucat în Turcia, la Rizespor și Adana Demirspor, iar vara trecută s-a transferat la Al Raed, sub comanda lui Șumudică. 

Damjan Djokovic are Serie A și Ligue 1 în CV

Djokovic are un CV interesant pentru nivelul din Liga 1. El a jucat în două dintre primele 5 campionate ale Europei. În 2011-2012, la doar 21 de ani, a bifat 15 apariții în Serie A, în tricoul lui Cesena. 

Peste alte 4 sezoane, a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Ajaccio, în Ligue 1, unde a jucat 35 de partide și a marcat două goluri. În plus, are alte 90 de jocuri în liga a doua din Italia și Germania, la Cesena, Livorno, Spezia și Greuth Furth.

250.000 de euroe cota de piață a lui Damjan Djokovic din prezent. Cea mai înaltă bornă din carieră a atins-o în decembrie 2019 (2,2 milioane)

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.