Liga 1

Drum liber spre FCSB » „Feblețea” lui Becali și-a luat adio de la club: „Sper să mă înțelegeți”

Arnold Garita // foto: Instagram

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 07 iunie 2023

Paul Arnold Garita (27 de ani) și-a luat rămas bun de la FC Argeș, de care se desparte liber după retrogradarea piteștenilor în Liga 2. Atacantul francez de origine cameruneză este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB.

Adus în fotbalul românesc de FC Argeș în vara lui 2022, Garita a impresionat în primul lui sezon în România, cu 14 goluri și două pase decisive în 40 de apariții. La un an distanță de la transfer, atacantul de origine cameruneză și-a luat adio de la clubul din Pitești. Pleacă gratis, profitând de o clauză din contract legată de retrogradarea clubului.

Arnold Garita și-a luat adio de la FC Argeș: „Sper să-mi înțelegeți decizia”

Pentru a marca despărțirea de clubul din Trivale, Garita a publicat un mesaj special pe rețelele de socializare, acolo unde este extrem de activ.

„Dragi suporteri ai lui FC Argeș, acest sezon a fost plin de emoții și o mare dezamăgire. Îmi pare cu adevărat rău că nu am reușit să menținem clubul în Liga 1. Am dat totul pe teren pentru club și pentru voi, uneori am realizat lucruri mărețe, alteori am eșuat, dar să știți că am dat mereu 100% pentru club.

Mulțumesc pentru tot sprijinul și afecțiunea pe care mi le-ați acordat. Mulțumesc clubului pentru că m-a transferat și m-a ajutat să descopăr acest campionat incredibil, dar acum trebuie să părăsesc FC Argeș și să o iau într-o direcție nouă. Sper să-mi înțelegeți decizia. Nu vă voi uita niciodată, vă mulțumesc tuturor”, a scris atacantul.

Arnold Garita negociază „la sânge” cu FCSB

Destinația lui Garita ar putea fi FCSB. Clubul lui Gigi Becali a pornit deja tratativele cu tabăra fotbalistului, rămâne doar ca cele două părți să bată palma în privința aspectelor financiare.

Gigi Becali i-a oferit lui Garita 100.000 de euro la semnătură plus un salariu lunar de 20.000 de euro, dar Arnold așteaptă mai mult, 200.000 de euro la parafarea contractului și 25.000 de euro lunar. Este de așteptat ca negocierile să continue, din moment ce Becali este mare fan al atacantului.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.