Liga 1

„Nu văd bine?!” » Marius Șumudică s-a întâlnit cu Florinel Coman și a rămas șocat: „M-am speriat, vă dau cuvântul de onoare!”

Marius Șumudică, la „Fotbal Club”

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 07 June 2023

Marius Șumudică (52 de ani), antrenor la Al Raed, a vorbit la superlativ despre Florinel Coman (25), extremă stânga la FCSB.

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător roș-albastru în play-off, cel care a ținut-o pe FCSB în lupta pentru titlu cu golurile și pasele sale decisive.

Marius Șumudică consideră că șeptarul de la FCSB este cel mai bun jucător al SuperLigii în prezent și s-a declarat impresionat de inteligența și fizicul lui Florinel. Mușchii pe care Coman i-a pus pe picioare l-au lăsat mască pe antrenorul care a cucerit titlul cu Astra în 2016.

„Nu văd bine?!” » Marius Șumudică s-a întâlnit cu Florinel Coman și a rămas șocat

„Florinel este cel mai bun jucător din campionat la ora actuală. De departe! Este într-o creștere vizibilă din toate punctele de vedere.

Să vă dau un exemplu. M-am întâlnit cu el întâmplător și am purtat o discuție de o jumătate de oră. La început îmi dădea impresia unui tip introvertit, care n-are dialog, n-are cuvinte. Dar este un băiat extrem de inteligent. Vă dau cuvântul de onoare, nu mi-a venit să cred.

Am purtat discuții despre mai multe domenii, nu neapărat despre fotbal. E un băiat care s-a așezat la casa lui. Mi-am dat seama cât este de matur în momentul de față.

M-am speriat de picioarele pe care le are. Vă dau cuvântul de onoare, m-am speriat! Venise după antrenament, era prânz, și m-am speriat când am văzut ce picioare are. Am zis că nu se poate, că e transformat. «Nu văd bine?!»

FCSB a câștigat un jucător extraordinar. Dacă-l va pierde va fi un mare minus”, a afirmat Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Florinel Coman a trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat în ultimii ani și a reușit un play-off excepțional, cu 4 goluri și 5 assisturi în 10 apariții.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.