Liga 1

A plecat de la FCSB la Universitatea Craiova » MM Stoica: „I s-a oferit un contract de nerefuzat. Am aflat întâmplător, l-am confruntat”

Mihai Stoica, 58 de ani, managerul general al celor de la FCSB, a anunțat că analistul video al roș-albaștrilor, Marius Francisc (36), a plecat la Universitatea Craiova.

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 07 iunie 2023

Mihai Stoica, 58 de ani, managerul general al celor de la FCSB, a anunțat că analistul video al roș-albaștrilor, Marius Francisc (36), a plecat la Universitatea Craiova.

„Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova. Marius Francisc. I s-a oferit un contract de nerefuzat și va părăsi clubul. E liber, nu i se plătește nicio clauză. Nu mă așteptam. Azi am aflat, întâmplător, pe surse, apoi l-am confruntat, și mi-a confirmat”, a declarat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

„Noi suntem ca Bayern Munchen, avem un plafon salarial pe care nu-l depășim. Vom găsi înlocuitor. Suntem în continuare un club atractiv pe piața analiștilor video”, a glumit apoi MM.

Marius Francisc

Mihai Rotaru anunța că vrea să întărească staff-ul Universității Craiova

Mihai Rotaru, acționarul principal de la CSU Craiova, a anunțat că va lua măsuri imediat după ce formația alb-albastră a ratat obiectivul din finalul sezonului, clasarea pe locul 3 și participarea la barajul pentru Conference League.

Întrebat dacă Neagoe va continua ca antrenor al echipei, Rotaru a confirmat, afirmând că dorește să întărească totuși staff-ul tehnic:

„Da, și cred că Eugen Neagoe poate să fie ajutat pentru a face mult mai mult în sezonul viitor. Ajutorul e în două direcții: calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Și calitatea procesului de antrenament de zi cu zi, dar asta este dat de calitatea staff-ului. Cred că putem îmbunătăți ambele direcții”.

Colaboratorii lui Neagoe din staff-ul Craiovei sunt Bogdan Vrăjitoarea (antrenor secund), Daniel Tudor (antrenor de portari) și Ionuț Stancu (analist video).

VIDEO. Bănel Nicoliță, mesaj direct pentru Becali: „Așa iei campionatul și te duci și în grupele Ligii”

>

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.