Liga Campionilor

Tocmai rivala de moarte l-a inspirat să-și dorească Liga Campionilor! Declaraţie surprinzătoare a lui Erling Haaland înaintea finalei

Erling Haaland susține că a fost cumpărat pentru a câștiga Liga Campionilor. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 09 June 2023

Erling Haaland (22 de ani), golgheterul lui Manchester City, a admis că triumful lui Manchester United din 2008, în finala cu Chelsea, și sărbătoarea care a urmat l-au făcut să-și dorească să celebreze și el câștigarea trofeului într-o bună zi. Atunci avea 7 ani.

  • Manchester City - Inter se joacă sâmbătă, 10 iunie, de la ora 22:00, pe arena Ataturk, din Istanbul. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Erling Haaland nu prea pare să țină cont de marea rivalitate dintre Manchester City și Manchester United. Chiar în ajunul finalei Ligii Campionilor, cu Inter, atacantul norvegian al „cetățenilor” a dezvăluit că visează să ridice trofeul Ligii Campionilor deasupra capului încă de la vârsta de șapte ani. Inspirat tocmai de triumful lui United din 2008, în fața lui Chelsea (1-1, 6-5 la penalty-uri), în finala disputată la Moscova.

Erling Haaland: „A fost visul meu de când îmi amintesc”

„Toată viața am visat și m-am gândit să câștig Liga Campionilor - a fost visul meu de când îmi amintesc. În 2008, am văzut Manchester United - Chelsea și apoi, la final, sărbătoarea învingătorilor. 

De atunci mi-a intrat în cap ca într-o bună zi să ajung să celebrez și eu un asemenea triumf. Acum sunt foarte aproape”, a spus golgheterul lui Pep Guardiola într-un interviu acordat BBC.

Erling Haaland susține că a fost cumpărat pentru a câștiga Liga Campionilor

Haaland a fost chiar filmat în timp ce fredona imnul Ligii Campionilor în mașină, pe vemea când îmbrăca tricoul lui Red Bull Salzburg: „Îmi place această competiție și îmi place și melodia, de aceea am ascultat-o. Este foarte frumoasă!”.

Atacantul în vârstă de 22 de ani n-are nicio îndoială că Manchester City l-a cumpărat de la Borussia Dortmund, vara trecută, pentru a cuceri în sfârșit cel mai râvnit trofeu din Europa.

„Premier League au câștigat-o de două ori la rând înainte să vin eu aici, ei știu cum să câștige Premier League. Singurul lucru care le lipsește este Liga Campionilor, așa că puteți citi printre rânduri – am venit aici cu un motiv”, este convingerea internaționalului norvegian.

52 de goluria înscris Haaland pentru Manchester City în 2022/2023, la primul său sezon în tricoul „cetățenilor”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.