Formula 1

„Precum Charles Leclerc” » Pilotul Ferrari, luat peste picior de o companie aeriană după declarațiile unei vedete OnlyFans

+45 Foto
Charles Leclerc a fost luat peste picior de o companie aeriană după declarațiile unei vedete OnlyFans

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 09 iunie 2023

Plecând de la o declarație a unei creatoare de conținut pe platforma pentru adulți OnlyFans, compania aeriană Ryanair l-a ironizat fără milă pe Charles Leclerc, pilot de Formula 1 la Scuderia Ferrari.

Jurnalistul britanic Piers Morgan, apropiat al lui Cristiano Ronaldo, a avut-o invitată la talk-show-ul său pe Elle Brooke, creatoare de conținut pe platforma pentru adulți OnlyFans, acolo unde publică imagini și videoclipuri interzise minorilor.

Întrebată cum va explica în fața copiilor ei drumul pe care l-a ales, modelul a oferit un răspuns care s-a viralizat rapid: „Pot să plângă într-un Ferrari”.

„Precum Charles Leclerc” » Pilotul Ferrari, luat peste picior de Ryanair declarațiile unei vedete OnlyFans

Aici a intervenit compania aeriană irlandeză Ryanair, cunoscută pentru postările comice, sarcastice, de pe rețelele sociale.

„Precum face Charles Leclerc”, a scris administratorul contului Ryanair, răspuns care a adunat 95.000 de aprecieri și peste 10.000 de distribuiri.

Compania aeriană a făcut astfel o trimitere la perioada nefastă prin care trec Charles Leclerc și echipa de Formula 1 la care acesta activează, Scuderia Ferrari. Din pretendent la titlul mondial din 2022, Leclerc a ajuns să aibă rezultate catastrofale în acest an, în mare parte din cauza problemelor la monopost sau deciziilor strategice pe care le iau inginerii de la Ferrari.

Ryanair și-a obișnuit urmăritorii cu astfel de postări ironice. De-a lungul timpului a „țintit” mai multe evenimente și nume importante din sport, precum Novak Djokovic și Jose Mourinho. Iar Formula 1 este o temă recurentă a postărilor companiei aeriene, care nu a menajat deloc în trecut nume precum Alpine, Mercedes și Lance Stroll.

Elle Brooke, modelul de la care a pornit totul, este fan Manchester City și practică boxul. Până acum are un record de 3 victorii și zero înfrângeri. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.