Campionate

Fenomentul Wrexham continuă » Un jucător de la echipa lui Ryan Reynolds a fost convocat din liga a cincea la națională!

Rob McElhenney, stânga, și Ryan Reynolds, dreapta/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 09 iunie 2023

Jacob Mendy (26 de ani), fundașul lateral de la Wrexham, echipa actorilor Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a fost convocat în premieră la naționala Gambiei.

Jucătorul echipei care a câștigat liga a cincea engleză a prins lotul Gambiei pentru meciul cu Sudanul de Sud, din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

Jacob Mendy, de la Wrexham la națională

Mendy, crescut la Atletico Madrid, a ales să reprezinte naționala Gambiei, deși ar fi putut juca și pentru Guineea-Bisau, Senegal sau Spania.

Fundașul lateral a mai jucat în carieră la alte 3 echipe din Anglia, doar în ligile amatoare: Boreham Wood, Carshalton Athletic și Wealdstone.

În acest sezon, Mendy a fost o piesă importantă la Wrexham și a contribuit la promovarea în liga a patra, în fotbalul considerat profesionist în Anglia, după o pauză de 15 ani. Gambianul a bifat 30 de meciuri și a marcat 4 goluri. 

Wrexham, care se bucură de o popularitate uriașă după preluarea de către actorii de la Hollywood Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a promovat în liga a patra cu 111 puncte adunate în liga a cincea engleză.

Jacob Mendy, în tricoul lui Wrexham/ foto: Imago Images

VIDEO. Sărbătoarea celor de la Wrexham după promovarea în liga a patra engleză

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.