Campionate

Motivul halucinant pentru care Barcelona l-a refuzat pe Alphonso Davies: „Mi-a frânt inima”

Alphonso Davies/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 iunie 2023

Alphonso Davies (22 de ani), fundașul stânga de la Bayern Munchen, a dezvăluit că a fost refuzat de Barcelona înainte de a ajunge în Bundesliga.

Motivul? Davies susține că șefii Barcelonei i-au spus că nu îl mai transferă pentru că e canadian. Alphonso juca atunci pentru Vancouver, iar în ianuarie 2019 a făcut pasul la Bayern.

Un an și jumătate mai târziu, Davies făcea un meci de vis în semifinala istorică de Champions League, Bayern - Barcelona, scor 8-2.

Alphonso Davies: „Barcelona m-a refuzat pentru că sunt canadian. Mi-a frânt inima atunci”

„Barcelona m-a căutat, dar până la urmă nu m-a vrut președintele (n.r. - Josep Maria Bartomeu). Mi-au spus că nu mă vor pentru că sunt canadian. Asta mi-a cam frânt inima. Nu eram cel mai bun de la Vancouver, eram un jucător decent. Erau alții cu mai multă experiență.

Când am semnat cu Bayern, am avut un oboectiv. În primul an nici nu m-am gândit să joc, am vrut să stau în spate și să învăț de la ceilalți. Erau jucători de top. Nu m-am supărat că nu jucam și nici când am fost trimis la echipa a doua, era șansa mea să arăt ce pot”, a declarat Alphonso Davies într-un podcast pentru Saylessglobal.

@phonzydaviesclips Alphonso Davies reveals Barcelona REJECTED him… || Never give up #VikingRise #alphonsodavies #football #fypシ #trending #xyzbca #parati #ronaldo #fy #pourtoi #blowthisup #canada #mbappe #germany #psg #ishowspeed #fifa #bayern #neymar #fut #mancity #realmadrid #fcbarcelona #podcast #vinicius #judebellingham #bellingham ♬ snowfall - Øneheart & reidenshi

Ajuns la Bayern Munchen, Alphonso Davies a devenit rapid un jucător important. Are deja în palmares 5 titluri în Bundesliga și o Ligă a Campionilor (2020).

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.