Liga 1

Gigi Becali a anunțat cât vrea să investească: „La atât m-am gândit, fac echipă de Conference League și de campionat”

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a anunțat câți bani vrea să investească în echipă în această vară.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 10 iunie 2023

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a anunțat câți bani vrea să investească în echipă în această vară.

Becali și-a făcut planul. Vrea să se califice în grupele Conference League și să câștige titlul în sezonul viitor. Pentru a-și îndeplini obiectivele, a anunțat că vrea să investească două milioane de euro pentru salariile jucătorilor noi.

Gigi Becali a anunțat cât vrea să investească la FCSB

„În fiecare an m-am hazardat la transferuri, repede, repede, repede. Acum nu mai fac așa. Până cu o zi-două înainte de a pleca în cantonament, vreau să avem 2-3 transferuri făcute. În Conference League, e vorba de 8-10 milioane câștigate, cu bilete cu tot. 

Atunci, m-am gândit să mai risc două milioane, altfel nu le iau pe alea 8. Și nici nu fac echipă de campionat, dacă nu risc două milioane. Mă refer la salarii, voi da salarii mari. 

Negociem cu niște fundași centrali din afară, care cer salarii mari. Din afară mai mult, nu sunt de la noi. Yuri (n.r. - fundașul central de la CFR Cluj) e un jucător bun, dar nu intră în vederile noastre. Nu e pe stilul nostru de joc, nu ne interesează”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB nu a făcut vreun transfer momentan, însă îi vrea pe Damjan Djokovic (mijlocaș), Vlad Chiricheș (fundaș central) și Mamadou Thiam (atacant).

VIDEO. Sabin Ilie, drastic la adresa lui Gigi Becali: „La FCSB e haos total”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.