Tenis

Simona Halep rămâne fără un sponsor important! Anunț oficial

FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 10 iunie 2023

BMW a anunțat încetarea contractului de publicitate cu Simona Halep.

Suspendată provizoriu, în așteptarea procesului după ce a fost acuzată de dopaj, Simona Halep rămâne fără contractul cu BMW.

Simona Halep rămâne fără un sponsor

Anunțul oficial a fost făcut pe contul de Instagram al BMW Automobile Bavaria

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.
Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare”, a fost comunicatul oficial.

Potrivit site-ului campioanei de la Roland Garros și Wimbledon, printre sponsori se numără acum Nike, Wilson, Hublot, Rexona, Dedeman și Banca Transilvania.

Care este situația Simonei Halep 

„Simona Halep așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă. Problema este că Simona Halep a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele. A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător. 

Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător”, a explicat Patrick Mouratoglou pentru hotnews.ro

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.