Liga 1

10 jucători maziliți de UTA: „Multă baftă în viitor” » Ubbink, Anton și Otele, pe lista celor dați afară

Ubbink se numără printre jucătorii dați afară de UTA // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 10 iunie 2023

UTA a anunțat despărțirea de 10 jucători, printre care Erico da Silva, Marko Vukcevic, Desley Ubbink, Paul Anton și Philip Otele, fotbaliști cu un număr important de minute jucate în acest sezon.

UTA continuă „curățenia” de vară. Arădenii și-au asigurat prezența în SuperLigă în sezonul viitor și au început restructurarea lotului.

Mai întâi au anunțat plecările lui Romario Benzar și Bautista Cascini, acum au comunicat că se despart de alți zece fotbaliști!

10 jucători maziliți de UTA, printre care Ubbink, Anton și Otele

Lista cuprinde nume importante, precum mijlocașii Desley Ubbink și Paul Anton, fundașii Erico da Silva și Marko Vukcevic, precum și extrema Philip Otele.

„Portarii Dragoș Balauru și Haralambie Mociu, fundașii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic și mijlocașii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone și Willie Barbosa nu vor mai continua în tricoul roș-alb. 

Le mulțumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută la Arad și le dorim multă baftă în viitor!”, se arată într-un comunicat al arădenilor.

Deunăzi, conducătorul Alexandru Meszar explicase de ce s-a ajuns la despărțirea de aceștia:

„Vorbim despre jucători cărora le expiră contractele și din diferite motive clubul nu le mai oferă noi înțelegeri.

Motivele nu sunt strict sportive, ci și de altă natură, cum ar fi: atașamentul jucătorilor față de club, acomodarea dificilă la Arad, dar și pretenții financiare care nu mai sunt în concordanță cu politica noastră”.

Ubbink, Otele și Vukcevic erau oameni de bază

Desley Ubbink a fost integralist în 40 de jocuri ale „Bătrânei Doamne” în toate competițiile, în timp ce muntenegreanul Marko Vukcevic, fundaș lateral, a adunat 34 de partide.

Extrem de important a fost și nigerianul Philip Otele, cu 42 de meciuri și 6 goluri în sezonul recent încheiat. Despre el s-a zvonit că va ajunge la CFR Cluj. 

Mai multe știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.