Liga 1

Lăcătuș, buimăcit de strategia lui Becali: „Se bat lucrurile cap în cap!”

Marius Lăcătuș, la „Fotbal Club”

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 10 iunie 2023

Marius Lăcătuș (59 de ani), fost mare atacant al Stelei, nu înțelege strategia de transferuri a lui Gigi Becali, patronul FCSB, care vrea să-l aducă în roș-albastru pe stoperul Vlad Chiricheș și ia în calcul vânzarea atacantului Andrea Compagno.

FCSB lucrează pe mai multe fronturi în acest mercato. Gigi Becali vrea să întărească echipa atât în centrul defensivei, cât și în atac, unde simte că Andrea Compagno poate fi înlocuit sau cel puțin completat de un vârf cu alt profil.

Becali a și acționat în acest sens: l-a ofertat pe fundașul central Vlad Chiricheș și a dezvăluit că l-ar vinde pe Andrea Compagno dacă ar primi o ofertă de minimum 2,5 milioane de euro.

Marius Lăcătuș, fost mare atacant al Stelei și antrenor la FCSB în mai multe rânduri, s-a declarat nedumerit de strategia lui Gigi Becali.

Marius Lăcătuș, buimăcit de strategia lui Gigi Becali la FCSB

„Se bat lucrurile cap în cap. Își doresc să meargă în grupele Conference pentru a câștiga 7 sau 8 milioane de euro, vor să-l aducă pe Chiricheș, dar să-l vândă pe Compagno.

Aduci un fundaș și îți vinzi golgheterul? Nu știu cât de avantajos ar fi dacă s-ar face”, a opinat Lăcătuș la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Gigi Becali vrea să-l aducă pe Vlad Chiricheș pentru ca acesta să facă pereche cu Joyskim Dawa în centrul defensivei. Momentan, FCSB are doar doi stoperi, după ce i-a lăsat să plece liberi pe Joonas Tamm și Iulian Cristea. Pe lângă Dawa, în lot se mai află și Denis Haruț.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.