Liga Campionilor

Burleanu, în „loja greilor” la finala Ligii Campionilor » Erdogan și șeful lui City în față, Ceferin și Infantino în dreapta

+11 Foto
FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 10 iunie 2023

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele FRF, a avut un loc de top la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter. 

Răzvan Burleanu a obișnuit cu prezențele la evenimentele majore din fotbalul mondial. Astăzi, președintele Federației Române de Fotbal a avut loc într-o lojă de lux a arenei Ataturk. A stat în plan secund, în al doilea rând, având în fața nume importante.

FOTO. Răzvan Burleanu, prezent la finala dintre Manchester City și Inter

+11 Foto
În primul rând, de la stânga la dreapta: Ceferin, Erdogan, Sheikh Mohamed bin Zayed al-Nahyan și Sheikh Mansour / FOTO: Getty

În același sector cu Burleanu îi regăsim pe Recep Erdogan, președintele Turciei, Sheikh Mohamed bin Zayed al-Nahyan, șeful de stat din Emiratele Arabe Unite, Sheikh Mansour, proprietarul lui Manchester City, Gianni Infantino, președintele FIFA, sau Aleksander Ceferin, președintele UEFA.

Sheikh Mansour / FOTO: GettyImages

Pentru Sheikh Mansour, proprietarul lui Manchester City, este doar al doilea meci la care astistă live pe stadion din momentul preluării clubului, în 2008, informează BBC.

72.000 de spectatori la finala Manchester City - Inter

Stadionul Ataturk din Istanbul găzduiește 72.000 de spectatori la finala dintre Manchester City și Inter. Printre ei se numără șefi de stat sau de Federație, cum e cazul lui Răzvan Burleanu, dar și alte persoane cu notorietate.

Ivana Knoll, modelul care a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar, și-a făcut prezența în tribune și a atras toate privirile.

Vezi și alte știri de la finala Ligii Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.