Liga Campionilor

Istvan Kovacs, „meci” greu cu Simone Inzaghi la finala Champions League » Antrenorul lui Inter, criză de nervi pe bancă

+9 Foto
FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 11 iunie 2023

Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă în finala UEFA Champions League, Manchester City – Inter 1-0, și a avut un „meci” greu cu antrenorul italienilor, Simone Inzaghi.

Antrenorul italian a fost extrem de agitat pe marginea terenului, în special în finalul meciului, când echipa lui căuta egalarea.

Istvan Kovacs, „meci” greu cu Simone Inzaghi la finala Champions League

De-a lungul meciului, ei doi au fost surprinși dialogând de mai multe ori, arbitrul român a fost nevoit să intervină de mai multe ori pentru a-l calma pe tehnicianul lui Inter.

Simone Inzaghi, criză de nervi pe final

În ultimele secunde ale meciului, antrenorul italian a fost surprins de camerele TV având o criză de nervi. A fost cu greu calmat de un membru din staff, pe care l-a împins.

Pentru acest gest, antrenorul lui Inter a fost avertizat cu cartonaș galben de „centralul” Szymon Marciniak.

Jucătorii au fost grozavi. Știu că e un moment dificil, dar trebuie să fie mândri de ei. Înainte de meci spuneam că nu aș schimba cu nimeni acești jucători, iar acum toată lumea a văzut de ce. Trebuie să fim mândri de cum am progresat. Este a cincea finală din ultimele 20 de luni. Acum, atât am putut. Am avut ocazii în repriza a doua, dar ne-a lipsit atenția la finalizare. Mă întreb de ce nu a intrat mingea în poartă la bara lui Dimarco. Mă doare când mă revăd faza. Mi-ar fi plăcut să avem prelungiri, echipa merita.

- Simone Inzaghi, antrenor Inter Milano

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.