Cupa Romaniei

Faza controversată în finala Cupei României la fotbal feminin » Proteste după un gol anulat

Articol de Andrei Petrescu  —  duminică, 11 iunie 2023

Minutul 38 al meciului finalei Cupei României la fotbal feminin, dintre Carmen București și U Cluj, a adus cea mai controversată fază.

La scorul de 0-0, U Cluj a reușit să înscrie dintr-o lovitură liberă prin Borțan, care a trimis mingea perfect, la vinclu, iar portarul Danielle Krzyzaniak nu a putut interveni.

Fază controversată în finala Cupei României

Totuși, reușita nu a fost validată. Arbitra partidei Szabo Krisztina a anulat golul pe motiv că una dintre jucătoarele din Cluj a bruscat zidul advers. Decizia le-a scandalizat pe ardelence, iar Ioana Bălăceanu și Carmen Marcu i-au cerut socoteală aribitrei, dar aceasta le-a făcut semn să se îndepărteze.

+23 Foto
Carmen București – U Cluj, în finala Cupei României la fotbal feminin (foto: Raed Krishan/GSP)

Carmen București și U Cluj, parcurs perfect în Cupa României

Cele două echipe au impresionat în această ediție prin organizarea defensivă și nu au primit niciun gol. În plus, U Cluj a dat dovadă și de o forță ofensivă extraordinară, marcând 38 de goluri în 4 meciuri.

De-a lungul competiției, Carmen București a trecut de Chindia Târgoviște (1-0), CSM Alexandria (3-0), Poli Timișoara (1-0) și CS Gloria Bistrița (5-0). În acest sezon, U Cluj le-a învins pe Atletic Olimpia Ghergla (9-0), CFR Cluj (17-0), ACS Banat Girls (7-0) și AFK Csikszereda (3-0).

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.