Liga 1

Regula strictă impusă de Mihai Stoica la FCSB: „Le interzic”

MM Stoica, managerul de la FCSB, a dezvăluit că le interzice jucătorilor și membrilor staff-ului de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurți pe aeroport, la plecare cu echipa.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 11 iunie 2023

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a dezvăluit că le interzice jucătorilor și membrilor staff-ului roș-albaștrilor să se prezinte în pantaloni scurți pe aeroport, când echipa pleacă într-o deplasare.

Înainte de finala Champions League, Manchester City - Inter 1-0, mai mulți dintre jucătorii englezilor au ajuns la stadionul din Istanbul în blugi lungi și tricou. Unii membrii ai staff-ului lui Pep Guardiola și-a făcut apariția în pantaloni scurți și tricou, fapt care l-a deranjat pe MM.

Mihai Stoica, regulă la FCSB: „Eu le interzic membrilor şi jucătorilor de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurţi în aeroport”

„Eu le interzic membrilor şi jucătorilor de la FCSB să se prezinte în pantaloni scurţi în aeroport, unii sunt bronzaţi, alţii mai puţin, arată urât. Pantaloni lungi în aeroport şi după să se schimbe. 

Eu nu ştiu cum de au venit cei de la Manchester aşa. Nu mă aşteptam, nu dă bine!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sper să se scrie mai mult despre Rodri, e un fotbalist atipic, de o modestie ieșită din comun. Eu nu m-am mirat când l-a adus Guardiola, îl vedeam un Busquets. Îmi plăcea foarte mult, eu sunt foarte atent la jucătorii ăștia care nu greșesc. Marchează în finală, iar la echipa națională joacă fundaș central...

- MM Stoica despre Rodri, după Manchester City - Inter 1-0

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.