Tenis

A câștigat finala Roland Garros, apoi a ieșit la atac: „E trist! M-am simțit ca un turist în Paris”

Ivan Dodig (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 11 iunie 2023

Ivan Dodig (38 de ani) și Austin Krajicek (32 de ani) au câștigat finala Roland Garros la dublu, după 6-2, 6-1 cu Sander Gille (32 de ani) și Joran Vliegen (29 de ani).

Croatul Dodig, câștigător a 4 turnee de Roland Garros, câte două la dublu și dublu mixt, i-a criticat pe organizatori pentru modul în care a fost tratat pe parcursul celor două săptămâni de competiție.

Ivan Dodig i-a atacat pe organizatorii Roland Garros

„Acesta este al patrulea meu trofeu aici la Paris, sunt de patru ori campion la Roland Garros și am șapte titluri de Grand Slam (n.r. - la dublu și mixt). Dar sunt trist astăzi și poate vă întrebați de ce. O spun pentru că nu am avut parte de tratamentul de care ar trebui să beneficieze toți sportivii. 

Adică, toți jucătorii ar trebui să fie tratați în mod egal pentru a concura unul împotriva celuilalt. Mă întristează să spun asta, dar timp de 15 zile am venit la turneu cu un taxi. Stând în mijlocul unei străzi din Paris pentru a veni să fac încălzirea cu partenerul meu, am așteptat și timp de 40 de minute să vină unul. 

E trist, m-am simțit ca un turist în Paris. Sunt de patru ori campion la Roland Garros și acest turneu ar trebui să trateze fiecare jucător și fiecare campion așa cum merită. Sper ca anul viitor să fie altfel”, a declarat Ivan Dodig, citat de Marca.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.