Tenis

Depășit de Djokovic, Rafa Nadal a reacționat prompt: „Părea imposibil!”

+27 Foto
Rafael Nadal // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 11 June 2023

Rafael Nadal (37 de ani) a reacționat la scurt timp după ce rivalul Novak Djokovic (36) a câștigat Roland Garros 2023 și l-a depășit astfel în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe titluri de Grand Slam. Sârbul are acum 23, lider solitar în tenisul masculin.

Novak Djokovic l-a învins pe Casper Ruud în finala Roland Garros, 7-6 (1), 6-3, 7-5, și a cucerit astfel al 23-lea său titlu de Grand Slam, record absolut în tenisul masculin.

Rafael Nadal, care până în această după-amiază era egalul sârbului la numărul de turnee majore câștigate, a reacționat prompt, cu un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Rafael Nadal a reacționat după ce Novak Djokovic a câștigat Grand Slam-ul cu numărul 23

„Multe felicitări pentru această realizare incredibilă! 23 este un număr la care părea imposibil să ne gândim în urmă cu câțiva ani, dar tu ai reușit asta! Bucură-te de moment alături de familia și echipa ta!”, a scris Nadal.

Ibericul nu a putut participa la această ediție din cauza problemelor medicale. Nadal a cucerit de 14 ori Roland Garros, Djokovic a ajuns la 3 astfel de triumfuri.

Mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.