Tenis

S-a aflat abia acum » Prin ce a trecut finalista de la Roland Garros chiar în timpul turneului: „Sunt lucruri despre care nu am putut vorbi”

+13 Foto
Karolina Muchova / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Roxana Fleşeru  —  luni, 12 iunie 2023

Karolina Muchova, 26 ani, finalista de la Roland Garros, a fost întrebată la conferința de presă despre emoțiile sale la festivitatea de premiere, când pentru câteva secunde nu a putut să vorbească din cauza lacrimilor, iar Chris Evert a încercat să o consoleze

„Mi-a spus câteva cuvinte care m-au atins, dar nu o să le dezvălui. Am fost epuizată după două săptămâni grele și toată lumea mă aplauda, au fost multe emoții acolo”, a spus Muchova, după finala pierdută cu Iga Swiatek, scor 2-6, 7-5, 4-6. 

Karolina Muchova a avut probleme medicale la Roland Garros

Ea nu a vorbit însă despre problemele medicale pe care le-a avut. Antrenorul său a dezvăluit pentru o televiziune din Cehia că Muchova a avut unele probleme la plămâni în ultimele două partide de la Paris. „A jucat cu o senzație de arsură, doctorul i-a dat voie să joace, dar i-a explicat că-i va fi foarte greu cu tot tratamentul care i-a fost prescris. 

Sunt lucruri despre care nu am putut vorbi în timpul turneului. Știind prin ce a trecut, pentru noi ea e învingătoarea”, a spus Emil Miske.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.