Liga 1

Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”

Helmut Duckadam (64 de ani) râde de transferurile dorite de Gigi Becali la FCSB în această vară.

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 12 iunie 2023

Helmut Duckadam (64 de ani) râde de transferurile dorite de Gigi Becali (64 de ani) la FCSB în această vară. 

Gigi Becali a promis că va construi o echipă care să detroneze Farul sezonul viitor, dar lista de transferuri de la FCSB nu l-a convins pe Duckadam. 

Portarul care a adus singura Cupă a Campionilor în România spune că Arnold Garita, Mamadou Thiam și Vlad Chiricheș nu pot aduce plusul intrării în grupele Ligii Campionilor. 

Duckadam: „Vrei să ajungi cu Garita, Thiam și Chiricheș în Champions League?!”

„Campionatul următor va fi mult mai slab decât cel care s-a încheiat, pentru că în fotbalul românesc e un carusel. Antrenorul «X» nu mai e bun acolo, vine aici, nu e bun, schimbă trei echipe...

Jucătorii, la fel. N-a mai venit din străinătate de ani de zile un jucător de valoare. Îl luăm pe Garita, care a retrogradat, la FCSB, ca să mergem în Champions League? Sau îl luăm pe Thiam de la Cluj, care s-a salvat de la retrogradare, să intrăm în Champions League?

N-au crescut în valoare. Vlad Chiricheș ne bagă în Champions League? Hai să fim serioși! La câte accidentări a avut și la vârstă pe care o are, nu mai poate!

Dacă vrei să intrăm în grupele Champions League, ia 6-7 jucători cu banii pe care i-ai luat pe Dennis Man. Poți să încerci o dată! Investește o dată 12 milioane de euro și să vedem.

Eu nu prea sunt de acord cu Mihai Stoica, dar a spus una bună, cu ciorba reîncălzită”, a spus Duckadam în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

VIDEO. Gigi Becali mută FCSB din București în startul campionatului: „Pe Arena Națională sunt concerte, pe Ghencea e Talpan, noi nu avem unde să jucăm!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.