Campionate

Probleme pentru Messi la Beijing » Reținut două ore la aeroport și blocat în hotel! Care a fost problema

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 12 June 2023

Lionel Messi, 35 de ani, le-a prezentat autorităților chineze un pașaport spaniol, în locul unuia argentinian, și a trebuit să aștepte în aeroportul din Beijing eliberarea unei vize pentru a se alătura coechipierilor din echipa națională. La hotel, din cauza miilor de suporteri dornici să-l vadă, campionii mondiali au trebuit să-și amâne antrenamentul din motive de securitate. Argentina va susține joi un amical cu Australia, în capitala Chinei.

Lionel Messi a avut bătăi de cap, în week-end, cu grănicerii chinezi. Ajuns în aeroportul din Beijing, unde joi va disputa un amical cu naționala Argentinei, contra Australiei, campionul mondial din 2022 le-a prezentat autorităților un pașaport spaniol și nu unul argentinian, așa cum ar fi fost de așteptat. După ce le-a spus că nu-l are pe cel argentinian la el, a trebuit să aștepte două ore până ce autoritățile i-au acordat viză și a putut pleca.

Lionel Messi și coechipierii, blocați în hotel la Beijing

Coșmarul lui Messi nu s-a încheiat însă la aeroport. Fanii chinezi au luat pur și simplu cu asalt hotelul în care e cazată naționala Argentinei, pentru a-l vedea. Iar un suporter a plătit 10.000 yuan, aproximativ 1.300 de euro, ca să-și ia cameră acolo și astfel să-și poată întâlni idolul. Blocați efectiv în hotel, argentinienii au trebuit să-și amâne cu mai multe ore antrenamentul programat ăn cursul zilei de duminică, din motive de securitate.

Nervi la Barcelona și la Al-Hilal din cauza lui Messi

Messi a dezvăluit săptămâna trecută că, după 2 ani petrecuți la PSG, va semna cu Inter Miami, club la care coproprietar este fostul internațional englez David Beckham. Decizia sa a stârnit nemulțumiri la FC Barcelona și la Al-Hilal, cluburi interesate de asemenea de serviciile sale. Saudiții erau atât de convinși că Leo va semna cu ei încât trimiseseră și un avion la Paris, pentru a-l aduce la Riyadh.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.