Liga 1

Antonia, în ipostaze spectaculoase la nunta lui Cristi Manea » Artista a făcut show pe manele și a fost taxată pentru ce a spus

+27 Foto
Antonia și Alex Velea au fost prezenți la nunta verii în fotablul românesc, cea a lui Cristi Manea (25 de ani), fundașul lui CFR Cluj, și Irina Deaconescu (25).

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 12 iunie 2023

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la nunta verii în fotbalul românesc, cea a lui Cristi Manea (25 de ani), fundașul lui CFR Cluj, și Irina Deaconescu (25). 

Ei s-au numărat printre artiștii prezenți la eveniment și au trecut la dans în momentul numărului interpretului de manele Tzancă Uraganu. 

FOTO. Antonia, imagini spectaculoase la nunta lui Cristi Manea

+27 Foto
FOTO: Captură Youtube @Dracula_ro

Velea a aruncat cu banii pentru partenera lui, în timp ce Antonia a trecut în centrul ringului de dans. Imaginile au făcut înconjurul internetului. 

Artista a fost taxată de internauți pentru acest moment. Aceștia i-au amintit de o declarație dată în trecut, în momentul în care a fost întrebată ce o enervează la un bărbat. Răspunsul a fost: „Când e cocalar”. 

+27 Foto
FOTO: Captură Youtube @Dracula_ro

Cristi Manea s-a căsătorit cu Irina Deaconescu. Mario Camora, Florinel Coman, Florin Tănase, alături de ei

>

Invitat a fost și Florinel Coman, convocat de Edi Iordănescu pentru „dubla” din preliminariile Euro 2024 cu Kosovo (16 iunie) și Elveția (19 iunie), la fel ca Manea. Extrema FCSB-ului s-a dezlănțuit pe manele:

Și Florin Tănase, jucătorul celor de la Al-Jazira, apare în imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.