Nationala

Tricolorii mici s-au întors în țară după un zbor cu peripeții

Tricolorii mici s-au întors în țară după un zbor cu peripeții

Articol de Cătălin Stroia  —  Monday, 12 June 2023

Naționala U21 s-a întors în țară după ce au petrecut o săptămâna în cantonamentul din Italia din localitatea Bagno di Romagna. Aceștia vor relua de mâine pregătirea la Mogoșoaia pentru a pune la punct ultimele detalii pentru jocurile de la Euro cu Spania, Ucraina și Croația.

Micii tricolori au avut o călătorie obositoare până în România după ce avionul lor a decolat după aproape 5 ore de întârziere. Cei care locuiesc în București au decis să plece separat și se vor întoarce a doua zi dimineața în cantonamentul centralizat.

Amical cu circuit închis

>

În cantonamentul realizat în Italia, tricolorii au avut un amical cu circuit închis în fața reprezentativei din San Marino.

Pe site-ul Federației nu a fost dezvăluit scorul, însă acesta a fost comunicat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, în direct la DigiSport. „A jucat tineretul în Italia cu U21 San Marino. 

A câștigat cu 5-0, două goluri Bîrligea, câte unul Pitu, Petrila și Borza. Nu s-a văzut pe niciun site, nu am putut urmări meciul, dar am ținut legătura permanent cu cei de acolo, pentru a-mi relata ce se întâmplă.

A fost un meci despre care nu am vrut să știe lumea și să vină, pentru ca Săndoi să exerseze ceea ce vrea să facă în meciurile oficiale. Așa că a avut un caracter de circuit închis”, a precizat oficialul FRF.

+5 Foto
Sosire România U21 cantonament Italia

Lotul convocat de Emil Săndoi în cantonamentul din Italia 

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Otto Hindrich (Kisvarda / Ungaria), Andrei Gorcea (U Cluj)
  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Marco Ehmann (EN Paralimniou / Cipru), Victor Dican (FC Botoșani), , Andrei Borza (Farul), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi);
  • MIJLOCAȘI:  Dragoș Albu (U Craiova 1948), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), David Miculescu (FCSB), Adrian Mazilu (Farul), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948);
  • ATACANȚI: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj)

Programul grupei B de la EURO U21

  • Etapa 1 (21 iunie 2023):
    România - Spania (Stadionul Steaua, București) 
    Ucraina - Croația (Stadionul Giulești, București)
  • Etapa 2 (24 iunie 2023): 
    România - Ucraina (Stadionul Steaua, București) 
    Spania - Croația (Stadionul Giulești, București)
  • Etapa 3 (27 iunie 2023)
    Croația - România (Stadionul Steaua, București)
    Spania - Ucraina (Stadionul Giulești, București)

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.