Liga 1

Gigi Becali „îi fură” jucătorul lui Rotaru, dar spune că nu a încălcat pactul dintre FCSB și CSU Craiova: „Nu are de ce să se supere, habar nu aveam!”

Gigi Becali a confirmat informația anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, oferta pentru Alexandru Băluță (29 de ani).

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 12 June 2023

Gigi Becali a confirmat informația anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, oferta pentru Alexandru Băluță (29 de ani). 

În vara anului trecut, Gigi Becali și Mihai Rotaru au dezvăluit o înțelegere din culise, conform căreia FCSB și CS Universitatea Craiova nu vor mai licita pentru aceiași fotbaliști în mercato.

Gigi Becali susține că nu a încheiat pactul, chiar dacă Băluță s-a aflat și pe lista lui Mihai Rotaru. 

Gigi Becali: „Rotaru nu are de ce să se supere”

„Băi, tată, știți că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aș încălca înțelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluță. Nici acum nu știu dacă îl vrea cu adevărat. 

Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluță și i-am și făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit și cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă. Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluță. 

Acum aștept răspunsul de la băiat. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport

Alexandru Băluță, aproape de FCSB

Dorit insistent de Mihai Rotaru la CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluță a ajuns la un acord verbal cu FCSB. Din informațiile Gazetei, mijlocașul, liber de contract după despărțirea de Akademia Puskas, va semna contractul în această seară sau mâine dimineață.

Gigi Becali l-a convins pe mijlocaș cu o sumă de bani la semnătură, fiind principala diferență față de oferta făcută de Universitatea Craiova.

VIDEO. Gigi Becali, deranjat de declarațiile lui Adrian Mititelu despre transferul lui Duarte la FCSB: „Duarte e liber de contract, e cumva Mititelu stăpânul lui?”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.