Liga 1

Alexandru Mitriță, prezentare de superstar în centrul Craiovei » Peste 1.000 de oameni au venit în piața „Mihai Viteazul”

+8 Foto
Prezentarea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) la CS Universitatea Craiova a avut loc în această seară, în piața „Mihai Viteazul” din Bănie. Aproximativ 2.000 de persoane au asistat la eveniment. FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 13 iunie 2023

Prezentarea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) la CS Universitatea Craiova a avut loc în această seară, în piața „Mihai Viteazul” din Bănie. Peste 1.000 de persoane au asistat la eveniment.

Alexandru Mitriță a semnat un contract valabil trei sezoane cu CS Universitatea Craiova. Gruparea olteană i-a pregătit o prezentare ca la marile cluburi ale Europei, pe o scenă amenajată în piața „Mihai Viteazul”. 

Evenimentul a îneput la ora 19:30, deschis cu o serie de concerte și momente artistice. Mitriță a venit pe scenă în jurul orei 20:30, împreună cu soția și cu cei mici. 

VIDEO. Alexandru Mitriță, prezentat în fața fanilor lui CS Universitatea Craiova 

>

Noua extremă a oltenilor a ținut un scurt discurs: „Sunt foarte emoționat, nu mă așteptam să văd atât de multă lume. Voi sunteți acei oameni care m-au făcut să vin aici. Voi îmi dați putere să lupt, să fiu încrezător și din ce în cei mai buni. Vă așteptăm la meciuri. Nu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte emoționat”.

Mitriță a dat apoi tonul cântecelor: „Suntem noi, Știința suntem noi!” și „Forța Știința ale / Lumea se întreabă de ce / Noi pentru tine am face orice!”.  Scandările au durat aproximativ 5 minute. A urmat o sesiune de autografe.

De la club au mai participat la eveniment finanțatorul Mihai Rotaru și directorul general Ovidiu Costeșin. Întreaga desfășurare a costat 10.000 de euro. Au fost aproximativ 100 de oameni de ordine.

Cât costă abonamentele la meciurile Universității Craiova

CS Universitatea Craiova a lansat astăzi vânzarea abonamentelor. Ele pot fi achiziționate de pe platforma Entertix, dar și din cele două magazine ale clubului din Craiova. La evenimentul de astăzi, fanii și-au putut procura biletele de la autobuzul special prezent în piață. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.