Liga 1

Lăcătuș a comentat mutarea făcută de Gigi Becali: „Sincer, l-a luat ca să nu joace?”

Marius Lăcătuș, legenda Stelei, a comentat transferul lui Alexandru Băluță (30 de ani) la FCSB.

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 13 iunie 2023

Marius Lăcătuș, legenda Stelei, a comentat transferul lui Alexandru Băluță (30 de ani) la FCSB.

Fostul atacant consideră că Băluță nu va avea unde să joace la FCSB, dearece poziția lui de bază este aceea de mijlocaș ofensiv în spatele atacantului, post care la echipa lui Becali nu există. Roș-albaștrii evoluează într-un sistem 4-3-3.

Marius Lăcătuș: „FCSB l-a luat pe Băluță ca să nu joace?”

„Alex Băluță e pe alt tipar, nu cred că știe să se apere. E un jucător tehnic, speculativ. Se doresc a fi vânduți, probabil, și Coman și Tavi. Nu? Eu cred că singurul loc în care ar putea să joace titular ar fi în spatele vârfului.

Acum, sincer vorbind, l-a luat ca să nu joace? Poate joacă în bandă dreaptă, eu știu? Cred că el trebuie să spună unde se simte cel mai bine și unde dă cel mai bun randament”, a declarat Marius Lăcătuș la „Fotbal Club”.

Gigi Becali: „Băluță face vizita medicală și semnează”

În cadrul unei discuții cu reporterii, Gigi Becali a fost întrebat ce părere are despre declarația dată luni seară de Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, conform căreia Băluță a trădat formația olteană alegând să meargă la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit în cele din urmă că internaționalul român va semna cu roș-albaștrii în aceste zile.

„Dacă Băluță nu mai există pentru Rotaru, atunci vă spun eu că azi sau mâine va semna cu noi. Face vizita medicală”, a spus Becali.

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.