Liga 1

Dorinel Munteanu atacă 4 tehnicieni din SuperLiga: „Pentru mine, nu sunt antrenori”

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul Oțelului Galați, i-a criticat pe tehnicienii echipelor din SuperLiga care nu au licență PRO.

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 13 iunie 2023

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul Oțelului Galați, a lansat un atac în direcția tehnicienilor fără licență PRO ai echipelor din SuperLiga.

FC Voluntari e ultima echipă care a angajat un antrenor fără licență PRO, pe Ilie Poenaru. Ilfovenii l-au anunțat oficial pe Marin Dună, dar de fapt el e doar o acoperire pentru Poenaru, care are llicența A, de secund, nu PRO.

Dună va fi antrenorul secund al lui Ilie, așa cum s-a întâmplat și la UTA, Clinceni sau Gaz Metan. În Liga 1 mai sunt alți 3 antrenori care activează fără licență PRO: Marius Croitoru (FC Botoșani), Mihai Pintilii (FCSB) și Ovidiu Burcă (Dinamo).

Dorinel Munteanu: „Nu sunt antrenori dacă nu au licență”

„Eu mi-am spus punctul de vedere. Nu este normal, dar poate au primit derogări de la Federație, nu pot să îmi dau seama cum vor sta pe bancă sau cine va sta pe bancă în locul lor. Nu pot să îmi dau seama. Din păcate, aceste probleme continuă și eu cred că nu este spre binele fotbalului românesc. 

Să forțezi un antrenor, chiar dacă este talentat, dar nu îndeplinește toate condițiile... Nu consider că sunt antrenori cei care nu au licență”, a spus Dorinel Munteanu, la ProSport Live.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.