Campionate

Ofertă fabuloasă făcută de Bayern pentru Victor Osimhen! Ce sumă oferă bavarezii pentru golgheterul lui Napoli

Ofertă fabuloasă făcută de Bayern pentru Victor Osimhen. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 14 iunie 2023

Corriere dello Sport anunță că Bayern n-a renunțat la ideea achiziționării lui Victor Osimhen (24 de ani) și vrea să deschidă cu o ofertă de 100 de milioane de euro negocierile cu patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis.

Considerat la un moment dat inaccesibil, din cauza prețului pus de Napoli, 150 de milioane de euro, Victor Osimhen a revenit pe lista lui Bayern. Conform cotidianului italian Corriere dello Sport, bavarezii se pregătesc de negocieri cu patronul proaspetei campioane a Italiei, Aurelio De Laurentiis. Iar suma pe care vor să i-o propună acestuia, pentru început, este de 100 de milioane de euro.

Achiziționarea unui „vârf” e prioritară la Bayern

Pentru munchenezi, achiziționarea unui „vârf” este prioritară în această vară, după un sezon 2022/2023 în care echipa a resimțit din plin despărțirea de Robert Lewandowski. Choupo-Moting nu i-a putut face uitată absența, la un moment dat devenind indisponibil pentru o bună bucată de vreme, improvizațiile Mane, Gnabry și Thomas Muller n-au dat satisfacție.

Ca să-și concentreze resursele financiare cu predilecție în această direcție, Bayern a decis să iasă din cursa pentru „închizătorul” Declan Rice, în schimbul căruia West Ham vrea undeva în jurul a 120 de milioane de euro. 

Pe de altă parte, tabloidul Bild a anunțat astăzi o adevărată revoluție în lotul campioanei Germaniei.

26 de goluria marcat Victor Osimhen pentru Napoli în 32 de meciuri jucate în Serie A 2022/2023. A câștigat titlul de golgheter

Bayern s-ar putea despărți de 6 jucători

Nu mai puțin de 6 vedete ar putea părăsi clubul în această vară: Lucas Hernandez, Benjamin Pavard, Leon Goretzka, Sadio Mane, Serge Gnabry și Leroy Sane. 

Daley Blind, contract scadent la 1 iulie, și Joao Cancelo, împrumutat de la Manchester City, au părăsit deja gruparea bavareză.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.