Campionate

Un lider din vestiarul Realului nu e convins că Bellingham face 100 de milioane » Comparație brutală: „Și el a fost scump și a fost un transfer prost!”

Jude Bellingham/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 14 iunie 2023

Toni Kroos (33 de ani), mijlocașul lui Real Madrid și al patrulea căpitan al echipei, a vorbit despre cel mai nou transfer al madrilenilor, Jude Bellingham (19).

Germanul a declarat că Bellingham e un jucător bun, dar și-a arătat scepticismul în legătură cu suma de transfer plătită pentru el lui Dortmund, 103 milioane de euro. 

Kroos s-a folosit de exemplul Eden Hazard, pe care Real Madrid plătea 115 milioane de euro în 2019. Belgianul a plecat liber de contract după 4 ani dezamăgitori, în care a jucat doar 76 de meciuri.

Toni Kroos, despre Bellingham: „A mai venit un jucător scump și a fost un transfer prost”

„Bellingham este un jucător bun, multe echipe și l-au dorit datorită calității și vârstei sale. În general, am multă încredere în factorii de decizie de la Madrid. Nu l-am urmărit foarte mult, dar am urmărit Dortmund în Liga Campionilor. 

În cea mai mare parte a timpului a jucat foarte bine. Și dacă o va face și aici, va fi un mare jucător de marcă. Dacă nu, atunci nu!”, și-a început Kroos discursul, citat de Marca.

Întrebat despre suma de transfer, Toni a făcut paralela cu Hazard: „Au mai fost aici jucători veniți pe bani mulți. Cariera unuia dintre ei, Hazard, a fost pusă pe pauză la Madrid. S-a făcut o investiție mare și cred că toate lumea înțelege acum că a fost un transfer prost”.

7 goluria marcat Hazard la Real Madrid, în 76 de meciuri jucate în 4 ani

VIDEO. Jude Bellingham, gol magistral pentru Borussia Dortmund

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.