Liga 1

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj » Transferul lui Yuri la Rapid e afectat direct

Denis Kolinger, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 14 iunie 2023

Cristi Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, a anunțat că Denis Kolinger (29) nu va rămâne la clubul din Gruia. Împrumutul i s-a încheiat, astfel că stoperul croat va reveni la Vejle, în Danemarca.

CFR Cluj și-a pierdut unul dintre fundașii centrali la finalul acestui sezon. Este vorba despre Denis Kolinger, stoperul de 1,99 metri care fusese împrumutat un sezon de la Vejle, din Danemarca.

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj: „Kolinger nu rămâne!”

Kolinger nu s-a impus ca titular la CFR, a jucat doar 31 de partide, astfel că ardelenii nu au activat clauza pentru a-l transfera definitiv.

„Lui Kolinger nu i-a fost activată opțiunea de a rămâne. Nu rămâne! Avem în vizor posibile transferuri, dar este greu să aduci un jucător atât timp cât ai acea poziție ocupată. Și nu mai dorim să avem jucători în afara listei”, a transmis Balaj la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Mai merge Yuri Matias la Rapid?

Plecarea lui Kolinger ar putea încurca planul Rapidului de a-l transfera pe Yuri Matias, unul dintre fundașii centrali rămași la CFR Cluj. Odată cu despărțirea de Kolinger, CFR Cluj nu mai are multe soluții pentru centrul defensivei, iar despărțirea de Andrei Burcă este de asemenea o posibilitate.

În cazul în care Burcă ar fi vândut, Balaj sugerează că CFR Cluj nu ar mai fi deschisă la cedarea lui Yuri.

„Cei de la Rapid ne-au anunțat că vor să-l transfere. Nu e suficient ca noi să fim de acord, trebuie să fie și jucătorul mulțumit de ofertă. Le-am zis să se înțeleagă ei în primul rând, apoi noi am fi găsit o soluție.

Dacă pleacă Burcă înaintea lui Yuri, probabil ar exista un impediment în calea transferului, este greu să te desparți de ambii fundași centrali rămași”, a afirmat președintele lui CFR Cluj.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.