Campionate

Manchester City pregătește un transfer „bombă” în culise » Negocieri avansate cu un star din Bundesliga

Josko Gvardiol (stânga)/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 16 iunie 2023

Manchester City îl vrea pe Josko Gvardiol (21 de ani), fundașul central de la Leipzig.

Negocierile dintre „cetățeni” și stoperul croat avansează rapid și cele două părți sunt aproape de a ajunge la o înțelegere, conform specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Manchester City negociază pentru transferul lui Gvardiol

După ce ar urma să se înțeleagă cu Gvardiol, Manchester City va porni negocierile cu Leipzig, câștigătoarea Cupei Germaniei.

Conform sursei menționate, nemții vor o sumă „enormă” pentru stoperul croat. Leipzig nu caută cu orice preț să îl vândă pe Josko în această vară, iar dacă oferta celor de la City nu va fi pe placul conducerii clubului german, atunci Gvardiol va mai rămâne un an în Bundesliga.

Suma pentru care Leipzig ar fi dispusă să îl lase pe Gvardiol să plece ar fi de aproximativ 88 de milioane de euro, potrivit talkSport.

Gvardiol, creștere fulminantă în ultimul an

Din 2021 la Leipzig, de când era adus cu 19 milioane de euro de la Dinamo Zagrb, Gvardiol a făcut un al doilea sezon fantastic în Bundesliga. În urmă cu un an, era evaluat pe transfermarkt la 35 de milioane de euro. Acum, este cotat la 75 de milioane de euro.

Are 41 de meciuri în sezonul trecut pentru Leipzig, în toate competițiile, și a reușit să marcheze 3 goluri. Gvardiol a fost esențial și în parcursul Croației de la Campionatul Mondial din Qatar și a obținut medalia de bronz cu naționala țării sale.

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.