Liga 1

Regretul lui Sorin Cârțu la plecarea de la Craiova: „Poate am fi avut alte rezultate”

Sorin Cârțu, la finalul conferinței în care și-a anunțat plecarea de la CS Universitatea

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 16 iunie 2023

Sorin Cârțu (67 de ani) și-a anunțat astăzi plecarea din funcția de președinte de la Universitatea Craiova și, totodată, ieșirea din fotbal. În cadrul conferinței de presă, Cârțu și-a exprimat regretul din perioada petrecută în acest rol.

Din 2019 președinte la CSU Craiova, Cârțu și-a anunțat astăzi retragerea din această funcție.

În cadrul conferinței de presă organizată cu această ocazie, Sorin Cârțu s-a declarat dezamăgit că nu i-a fost cerut să contribuie mai mult la nivel sportiv, cu sfaturi tehnico-tactice.

>

Regretul lui Sorin Cârțu la plecarea de la Universitatea Craiova

„Am fost într-o zonă administrativă și nu aveam nici foarte multe...

În ceea ce privește tehnicul, zic că mi-am demonstrat capacitățile. Cred că ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat tehnico-tactic. Și nu m-ar fi supărat dacă eram.

Nu am niciun fel de complex în ceea ce înseamnă tehnico-tactic cu nimeni din România, indiferent că este antrenor, conducător sau patron. Poate ar fi fost alte rezultate, poate mai proaste, dar cred că în zona asta tehnico-tactică ar fi trebuit să fiu mai mult exploatat”, a afirmat Cârțu.

Ca antrenor, Cârțu a pregătit-o pe Universitatea Craiova în 3 rânduri, mai întâi în anii '90, apoi la începutul anilor 2000.

A cucerit două trofee alături de alb-albaștri, perechea cupă-campionat în 1991. Acela este ultimul titlu de campioană din vitrina clubului.

Mai multe știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.