Stranieri

Nice renunță DIN NOU la Rareș Ilie! Gazeta a prevestit mutarea din 2022

+5 Foto
Rareș Ilie // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 16 iunie 2023

Mijlocașul român Rareș Ilie (20 de ani), dorit la Rapid în această vară, ar urma să fie împrumutat la formația elvețiană FC Lausanne-Sport, care a promovat în prima ligă la capătul acestui sezon.

Cumpărat de Nice în vara lui 2022, Rareș Ilie se pregătește pentru al doilea împrumut succesiv, după ce în perioada februarie - iunie 2023 a fost cedat în Israel, la Maccabi Tel Aviv.

Ilie va fi împrumutat la formația elvețiană FC Lausanne-Sport, nou-promovată în prima ligă, club cu același proprietar ca Nice, compania britanică INEOS Group Limited. El va efectua vizita medicală luni, conform publicației Nice Matin.

Gazeta Sporturilor scria încă din iulie 2022, din momentul transferului la Nice, că Rareș ar putea fi cedat la Lausanne pentru a căpăta experiență.

Rareș nu a reușit să se impună la Nice. A început promițător, dar s-a stins treptat. După numai 8 apariții a fost cedat la Maccabi Tel Aviv, dar nici acolo nu i-a mers mai bine. A adunat 9 apariții și o pasă de gol, apoi a revenit în Franța.

Internațional la nivel U21, Rareș a fost dorit și de Rapid, care a dorit repatrierea sa în această vară, mai ales că trupa giuleșteană nu are multe soluții de fotbaliști cu care să respecte regula U21.

Se pare că mijlocașul ofensiv va continua în străinătate, la Lausanne-Sport, unde antrenor îi va fi elvețianul Ludovic Magnin.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.