Opinii

Bravo, Rotaru! Ai făcut foarte bine că ai scăpat de Cârțu!

Articol de Adrian Florea  —  Friday, 16 June 2023

Așadar, ce se zvonea de ceva vreme s-a înfăptuit astăzi: Mihai Rotaru l-a curățat pe Sorin Cârțu. Sau a curățat Universitatea de Cârțu. Universitatea lui, cea înființată cu sprijin PSD în 2013. 

Că Universitatea lui Cârțu - aia din '64, din '74, din '83 sau din '91 - nu va scăpa nicicând de amprenta lui Cârțu. Pentru că dragostea și amintirile nu se șterg prin ordin politic. Sau nu se curăță, ca să rămânem la cuvântul atât de drag finanțatorului oltean.

Așadar, de astăzi, Universitatea lui Rotaru nu mai e obligată să respire fotbal prin niciun por. Rămâne doar cu cei atât de dragi lui Rotaru. Cu cei care nu-l contrazic pe nea Mihai nici când acesta spune că afară-i noapte, deși e abia miezul zilei.

Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

De astăzi, nimeni, dar absolut nimeni nu-l va mai contrazice pe Rotaru când va dori să schimbe sistemul de joc. Ori când se va închipui Gigi Becali și va dicta primul "11" și schimbările.

De astăzi, Rotaru va putea face tot ce-și dorește. Ba nu, nu chiar tot. Abonament în Ghencea nu-și va mai putea cumpăra. Măcar până se întoace Steaua/FCSB în Ghencea...

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.