Nationala

Edi Iordănescu: „Am schimbat 3 jucători din cauza condițiilor de joc” + Ce l-a dat peste cap: „Parcă e un blestem”

+36 Foto
Kosovo - România 0-0 » În ziua în care a împlinit 45 de ani, selecționerul Edi Iordănescu a obținut un punct important în vederea calificării la Euro 2024.

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 17 June 2023

Kosovo - România 0-0 » În ziua în care a împlinit 45 de ani, selecționerul Edi Iordănescu a obținut un punct important în vederea calificării la Euro 2024.

  • Reporterul special GSP Remus Răureanu și fotoreporterul GSP Raed Krishan sunt la Priștina și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul din preliminariile Euro 2024;
  • Celelalte rezultate de vineri din grupa României: Andorra - Elveția 1-2, Belarus - Israel 1-2;
  • Elveția - România e următorul joc al „tricolorilor”. Se dispută luni, 19 iunie, tot de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV.

Kosovo - România » Edi Iordănescu: „Am mai făcut un pas spre obiectivul nostru”

„Nu am simțit că a fost ziua mea, oricum asta era cel mai puțin important. E un punct câștigat, muncit, am avut caracter. Absolut toți băieții s-au dăruit 100%, ne-am angajat la un joc de luptă și angajament, chiar dacă nu e specificul nostru. 

Am gândit jocul pentru 3 puncte, dar știam că urma să fie un meci foarte dificil. Aveam și o plasă de siguranță, anume egalul, având avantajul clasamentului.

A fost un joc direct. Am făcut și o modificare la pauză, am întors triunghiul de la mijlocul terenului, pentru că pierdem mingea a doua. L-am vrut pe Stanciu mai aproape de Pușcaș și să închidem mai bine mijlocul cu Băluță și Marin. Îmi doresc să cred că am mai făcut un pas spre obiectivul nostru”, a declarat Iordănescu la Antena 1.

Kosovo - România 0-0. Edi Iordănescu, despre...

  • condițiile de joc și terenul impracticabil: „Am vrut să avem mingea, însă ce s-a întâmplat de când am ajuns aici... furtuna de ieri de la antrenament, condițiile de joc... Am schimbat 3 jucători pentru a ne adapta la condițiile de joc. Mi s-a părut că nu s-au făcut eforturi suficiente ca să se rezolve situația. Am văzut că s-a intrat pe gazon doar cu două ore înainte de meci, și erau puține persoane. Dar nu putem controla noi aceste lucruri”
     
  • accidentarea lui Mario Camora din prima repriză: „Parcă e un blestem la fundașii stânga, avem probleme mari. Nu e ușor să pierzi un jucător în prima repriză, ne-a dat peste cap, a trebuit să improvizez. Dar toți jucătorii care au intrat au dat tot ce au avut mai bun”
     
  • Horațiu Moldovan: „Trebuie felicitat, a dat încredere echipei”
     
  • titularizarea lui George Pușcaș: „Denis Alibec a avut niște probleme musculare, dar am considerat că George e mai potrivit pentru un astfel de teren”
     
  • Ianis Hagi: „Am avut ceva emoții să-l expun pe terenul ăsta, mai ales după accidentarea pe care a avut-o. Dar a intrat bine, nu am văzut trac”

Tot despre Kosovo - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.