Nationala

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”

+36 Foto
Mihai Stoica

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 17 June 2023

Imediat după Kosovo - România 0-0, Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB, l-a luat în colimator pe George Pușcaș, atacantul folosit încă din primul minut la Priștina.

Oficialul de la FCSB nu l-a menajat pe vârful de 27 de ani, considerând că decizia lui Edi Iordănescu de a-l titulariza a fost profund eronată. „A fost capăt de linie, ne-a exasperat până spre finalul meciului”, a „tunat” MM la adresa fotbalistului schimbat cu Alibec în minutul 86. 

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută Pușcaș la națională?”

„Primele cinci minute au fost OK, apoi nu. Omul meciului a fost Horaţiu Moldovan, dar mă gândesc la Puşcaş... Sunt nişte chestii pe care nu le înţeleg. Ce caută băiatul ăsta la naţională, ce caută la meciul ăsta, ce a căutat? A fost capăt de linie! De ce nu a intrat Alibec la meciul ăsta mai repede?

Ce a căutat Puşcaş să ne exaspereze până spre finalul meciului? Ce vrem de la băiatul ăsta? Serios... Puşcaş nu dă nimic. Mă, nimic, nimic! A câştigat un duel tot meciul sau poate am văzut eu alt meci. 

Oameni buni, împotriva acestei echipe (n.r. - Kosovo) a marcat Andorra! Avem cea mai slabă grupă din istoria partcipării României, nici la Cupa Balcanică nu găseai aşa ceva. Puşcaş e jucător de ligi inferioare, unde nici măcar nu joacă. Bine că a funcţionat VAR pe amărăciunea aia de stadion”, a exclamat Mihai Stoica, conform Orange Sport

6a fost nota primită de George Pușcaș din partea Gazetei, pentru prestația din Kosovo- România

Mihai Stoichiță are altă opinie: „Pușcaș s-a bătut de la început până la sfârșit!”

În schimb, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, s-a declarat mulțumit de evoluția lui Pușcaș, remarcând disponibilitatea la efort a atacantului de la Genoa:

„Am avut momente în care accelerările au fost extraordinare și de o parte, și de alta, cu faze care nu s-au finalizat, dar care au fost foarte frumoase. Îi remarc pe ai noștri pentru dorința și dăruirea avută, pentru inteligența de joc pe care au avut-o. Eu cred că Edi a pregătit jocul exact pentru ce trebuia. 

(...) Am avut un mijloc laborios, un mijloc cu foarte multă mobilitate. L-am avut pe Pușcaș, care s-a bătut de la început până la sfârșit, ați văzut ce adversari a avut!”, a spus Stoichiță, aflat alături de delegația „tricoloră” la Priștina. 

>

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.