Nationala

A izbucnit la TV după ce a văzut ce au făcut Burcă, Mihăilă și Marin: „Lipsă de educație! Bate «momentul Lovin»”

+36 Foto
Andrei Burcă, Marius Marin și Valentin Mihăilă au strigat și sărit în momentul anulării golului înscris de Kosovo // foto: GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 17 June 2023

Jurnalistul Narcis Drejan, editorialist al Gazetei Sporturilor și redactor-șef Sport Total FM, spune că bucuria „tricolorilor” atunci când kosovarilor le-a fost anulat golul este „momentul penibil al meciului” Kosovo - România 0-0.

În minutul 69 al meciului dintre Kosovo și România, golul înscris de Edon Zhegrova a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Decizia „centralului” olandez Danny Makkelie, luată în urma analizării fazei pe monitorul de la marginea terenului, i-a bucurat la culme pe „tricolori”.

Românii aflați în preajma arbitrului în momentul verificării, Andrei Burcă, Marius Marin și Valentin Mihăilă, au strigat și sărit, ceea ce jurnalistul Narcis Drejan a interpretat a fi o lipsă de respect la adresa adversarilor și chiar mai penibil decât faptul că Florin Lovin s-a bucurat și a insistat pentru oprirea meciului Rapid - Steaua din 2008, atunci când „centralul” Alexandru Deaconu a fost lovit cu o brichetă în cap (foto jos).

„Momentul penibil al meciului îmi amintește de «momentul Lovin». Dar bate «momentul Lovin», când a fost faza cu bricheta și s-a bucurat. Nu am mai văzut, în istoria fotbalului, să te bucuri că e anulat golul adversarului. N-am mai văzut în viața mea, zici că s-a întors rezultatul, că s-a făcut 1-0 pentru noi!

Momentul ăla cu Burcă, Mihăilă și celălalt jucător bate «momentul Lovin»! E vorba despre lipsă de educație, despre lipsă de respect în fața adversarului. Nu se face asta! Nu am mai văzut niciodată! Zici că am câștigat Champions League, fraților!”, a afirmat Drejan la „DigiSport Matinal”.

Prezent la rândul lui în studio, fostul fotbalist Adrian Iencsi nu a fost pe aceeași lungime de undă: „Nu sunt de acord, eu aș fi făcut la fel. A fost ofsaid, gol anulat pe drept”.

Mai multe știri despre Kosovo - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.