Diverse

Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar

+47 Foto
Emma Răducanu (20 de ani, 128 WTA) are o nouă relație, cu Carlo Agostinelli (21), un atacant de la echipa de fotbal a Universității Stanford/ foto: Instagram @Carlo Agostinelli

Articol de Andra Mocanu  —  Saturday, 17 June 2023

Emma Răducanu (20 de ani, 128 WTA) are o nouă relație, cu Carlo Agostinelli (21), un atacant de la echipa de fotbal a Universității Stanford.

Sportiva cu origini române și noul său iubit au fost împreună în vacanță, în Mexic, de unde au postat împreună o fotografie.

Carlo Agostinelli este fiul mult mai cunoscutului Robert Agostinelli, un om de afaceri italo-american, cu o avere estimată de Forbes la un miliard de dolari americani.

Carlo este născut în Paris și chiar a dat probe de joc la PGS în trecut. Pentru Stanford, are 12 goluri în 19 meciuri în sezonul trecut.

Emma Răducanu și-a schimbat din nou antrenorul

Campioana de la US Open 2021 a anunțat că a renunțat la un nou antrenor, Sebastian Sachs, după 6 luni de colaborare.

„Mi-a plăcut stilul lui Seb și să lucrez cu el, din nefericire circumstanțele au făcut imposibil, pentru ambii, să continuăm în acest moment. De aceea, am decis să mergem pe drumuri separate. Îi urez numai bine în continuare", a notat Emma.

Cei doi lucrau de șase luni, iar britanica era la a cincea schimbare de antrenor de când a câștigat titlul la US Open, în septembrie 2021.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.