Nationala

Adrian Mutu, mesaj tranșant: „Ar trebui să apreciem asta”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 18 iunie 2023

Adrian Mutu, fost selecționer la România U21, a vorbit despre Edward Iordănescu și l-a lăudat pe selecționerul naționalei mari. 

  • Elveția - România e următorul joc al „tricolorilor”. Se dispută luni, 19 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV.
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, având două puncte mai puțin decât liderul Elveția.
  • Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

Antrenorul Rapidului a analizat situația din grupa României și îl apără pe Iordănescu, chiar dacă jocul României din egalul din Kosovo, 0-0, a fost criticat.

Adrian Mutu îl apără pe Edi Iordănescu

„Haideţi să nu îi judecăm pe Edi Iordănescu şi pe băieți, pentru că mai au o treabă de făcut. Mai au de jucat meciuri. Important e să ne califice, nu contează cum o face şi cât de frumos a făcut-o. Important e să o facă! 

Iar până acum stă pe un loc calificabil, deci ar trebui să apreciem pentru că suntem acolo, cu şanse real. Suntem departe de locul 3 după această rundă. Deocamdată nu contează cum, dar trebuie să ne califice. 

Suntem în cărţi şi atât timp cât el va obţine calificarea, la sfârşitul acestei campanii, jos pălăria în fața lui şi a băieţilor. E normal să criticăm, dar să nu fim răutăcioşi. Într-adevăr, nu a fost cel mai bun meci cu Kosovo, dar suntem acolo. Suntem în cărţi, cu şanse reale!”, a declarat Adrian Mutu, potrivit as.ro.

Clasamentul live din grupa României

VIDEO Concluziile lui Mihai Stoichiță, după Kosovo - România

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.