Liga 1

Hermannstadt a plecat în Turcia fără un fotbalist de bază » Nu și-a prelungit contractul și a rămas acasă

FOTO: Imago

Articol de David Marinescu  —  duminică, 18 iunie 2023

Hermannstadt a plecat azi în cantonamentul din Bolu, Turcia, fără extrema dreapta Călin Popescu (21 de ani), unul dintre fotbaliștii importanți care au jucat în ultimii doi ani la gruparea din Sibiu.

„Am reușit să prelungim contractele cu aproape toți jucătorii care ne-am propus să prelungim. A existat un singur caz, unde un jucător nu a acceptat oferta noastră de prelungire și nu s-a ajuns la un consens, cel puțin deocamdată. Încă nu a ajuns la final de contract, nu se știe ce se va întâmpla. Noi ni l-am dorit cu toții aici”, a declarat Radu Neguț, managerul sportiv al clubului Hermannstadt.

Hermannstadt, în cantonament fără Călin Popescu

Fotbalistul în cauză este tânărul Călin Popescu, căruia îi expiră contractul cu FC Hermannstadt la începutul lunii iulie. Părțile nu au ajuns la un consens în ceea ce privește prelungirea înțelegerii, așa că jucătorul n-a mai plecat în Turcia, alături de ceilalți colegi.

În sezonul recent încheiat, Călin Popescu a jucat 30 de meciuri în SuperLigă pentru Hermannstadt, reușind două pase de gol.

300.000 de euroe cota lui Călin Popescu, potrivit transfermarkt

Până în prezent, Hermannstadt a prelungit contractele pe câte doi ani la patru jucători: fundașii Ionuț Stoica și Florin Bejan, mijlocașul Ciprian Biceanu și extrema Silviu Balaure. De asemenea, antrenorul Marius Măldărășanu și-a prelungit contractul pe următorii doi ani cu gruparea din Sibiu.

La capitolul veniri, Hermannstadt a anunțat transferul lui Adrian Petre, jucătorul de 25 de ani semnând un contract valabil pentru sezonul 2023-2024 cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Tot la clubul ardelean vor activa în sezonul viitor Gabriel Iancu, Cristian Neguț și Alexandru Jipa. FC Hermannstadt va sta în cantonament de 13 zile în Turcia, la Bolu Koru Hotels & Convention, un stabiliment de 5 stele dotat cu un teren de fotbal, un centru fitness, spa și două piscine.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.