Liga 1

Ofertă de la Petrolul pentru jucătorul lui FCSB: „Propunerea e bună. Posibil să plece acolo”

+27 Foto
Alexandru Musi, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 19 iunie 2023

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că mijlocașul Alexandru Musi (18) ar putea ajunge la Petrolul Ploiești sub formă de împrumut.

În prima parte a anului, Alexandru Musi a fost cedat la Poli Iași în Liga 2. I-a ajutat pe moldoveni să revină în prima ligă cu 5 goluri în 13 meciuri, dar nu va continua în Copou.

Musi nici nu va rămâne în lotul lui FCSB, urmând a fi împrumutat la altă formație. Mihai Stoica a dezvăluit numele acesteia: Petrolul Ploiești.

Ofertă de la Petrolul pentru Alexandru Musi: „Posibil să plece acolo”

„Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul și este posibil să plece acolo. E încă mic, nu a împlinit 19 ani. A jucat la Iași în play-off 13 meciuri, cu 5 goluri marcate. Eu zic că este destul de bine pentru un jucător de 18 ani.

Musi joacă pe aceeași poziție cu cei despre care vorbeam mai devreme (n.r. - Coman, Octavian Popescu, Miculescu), așa că i-ar fi foarte greu să joace la noi. Poate fi prima variantă pentru înlocuirea lui Octavian Popescu, dar parcă ar fi mai bine să joace constant”, a afirmat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ajuns în 2016 la Academia lui FCSB, Musi a jucat de 18 ori la prima echipă, meciuri în care a înscris de două ori. Cota lui de piață este de 200.000 de euro.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.