Nationala

„Hai, că mă și enervez acum!” » Și MM Stoica are o problemă cu afirmațiile lui Edi Iordănescu: „Dacă eram în locul lui, spuneam așa”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 20 iunie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a enervat după ce a ascultat discursul selecționerului Edi Iordănescu de la finalul partidei Elveția – România, 2-2, din preliminariile EURO 2024.

  • S-au mai jucat în grupa României: Belarus - Kosovo și Israel - Andorra. Rezultatele - aici
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, sub Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European 2024, competiție găzduită de Germania.

Nu doar Gică Popescu a fost deranjat de declarațiile lui Edi Iordănescu, Și MM Stoica a urmărit conferința de presă a selecționerului și s-a enervat când Edi a vorbit despre unitatea grupului:

Mihai Stoica, nervos după conferința lui Edi Iordănescu

„Pe mine mă scoate din sărite chestia asta «Suntem un grup, suntem o familie». Am văzut la TV familii în care el venea beat și o bătea până nu mai știa cum o cheamă. Sunt familii disfuncționale, cu probleme.

«Mamă, ce familie suntem»... Dar până în minutul 89 nu am fost o familie? A fost Elveția o familie? Și după aia nu a mai fost? Au divorțat ăia și am redevenit noi o familie? Și am fost o familie de i-am făcut pilaf... Hai, că mă și enervez acum!  Am jucat prost tare de tot! Vai de capul nostru! 

Eu aș simplifica discursul. Dacă eram în locul lui Edi, spuneam așa: «Rezultatul extraordinar, restul nu are rost să mai vorbim. Nu a fost ce trebuia, dar rezultatul a fost extraordinar». Băi, ești în Groapa Marianelor cu nivelul. Nu ai fost niciodată așa slab! ”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

MM Stoica a fost completat și de Basarab Panduru: „Bănuiesc că nu vorbește de Rădoi. El cred că spune de schimbarea de când a venit el, de acum un an și jumătate. Eu cred că zice «Arătam într-un fel atunci, arătăm altfel acum»”.

Ce a declarat Edi Iordănescu după Elveția - România

„Cine crede până la final este răsplătit. Astăzi am fost o familie. Acest grup, comparativ cu momentul în care am venit, acum un an și jumătate, are o altă inimă, o altă încredere și o altă unitate”, a declarat Iordănescu.

Clasamentul actualizat în grupa României

VIDEO Mihai Stoichiță: „Trebuie să fim realiști. Măcar românii au spirit”

Clasamentul actualizat în grupa României

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.