Nationala

Costi Mocanu, replică dură pentru Ogăraru, cel care i-a reproșat comentariul de la Elveția - România: „E indignat trupetul. Pas de defilare să execute el, în fața celor care-i dau solda!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 20 iunie 2023

Costi Mocanu, unul dintre comentatorii meciului Elveția - România 2-2 la Prima TV, răspunde dur în urma criticilor formulate de George Ogăraru.

Antrenor-coordonator la Academia CSA Steaua, Ogăraru i-a acuzat în termeni duri pe comentatorii Prima TV Emil Grădinescu și Costi Mocanu pentru că au criticat cu vehemență jocul „tricolorilor”. Iar acum a primit o replică pe măsură, pe pagina de Facebook a jurnalistului Costi Mocanu. 

Costi Mocanu, replică pentru George Ogăraru

„Îl anunț pe cetățeanul Ogăraru că «Am înțeles! Să trăiți!» și că pas de defilare trebuie să execute doar el, în fața celor care-i dau solda. Pentru lumea din afara cazarmei există libertatea cuvântului. 

Citesc că e indignat trupetul pe comentariul de la meciul cu Elveția. I-a oprit pe copii să vadă, auzi tu! Dar le explici, măi părinte model, că e normal ca Statul să te plătească ca soldat ca să dai cu piciorul în minge și să spargi milioane de euro din banii oamenilor? P-asta trebuie s-o învețe, da? 

Revenind la joc, spune-le copiilor și că fotbaliști cu F mare, Gică Popescu, Viorel Moldovan Basarab Panduru, au văzut același meci ca noi. Pe ei poate-i ascultă domnul Ogăraru. Cuvintele lor îl vor mai ajuta să mai pună mâna pe niște solde. 

Pentru mințile tulburate, fac precizarea necesară că această postare nu spune că Becali trebuie să ia marca Steaua. Ea spune că Statul este titularul mărcii, dar nu are voie să cheltuiască banii oamenilor pentru ca «Ogărarii» lui să dea cu piciorul în minge”, a scris Costi Mocanu.

Ce a spus George Ogăraru despre Mocanu și Grădinescu

„Cât dispreț față de propriii jucători ai naționalei pot manifesta cei doi comentatori de la Prima Tv??️ (n.r. - Emil Grădinescu și Costi Mocanu). Oare nu există cineva care să ia atitudine împotriva acestui bullying televizat la adresa conaționalilor??️ Nu există o limită a decenței și a bunului simț?? 

Am fost nevoit să închid volumul televizorului pentru a nu-mi expune copiii la acest îndemn public la dispreț și desconsiderare a unor oameni și a echipei naționale a României… Rușine să vă fie, domnilor comentatori! Nu aveți niciun drept și nicio scuză pentru ceea ce ați făcut și în această seară! Sper ca acesta să fie ultimul meci al naționalei României pe care îl veți fi comentat vreodată”, a scris fostul fundaș dreapta al primei reprezentative, pe contul său de Facebook.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.