Liga 2

Andrei Prepeliță a semnat cu noua echipă: „Și-a asumat obiectivul!”

Andrei Prepeliță (37 de ani) este noul antrenor al divizionarei secunde Gloria Buzău.

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 20 iunie 2023

Andrei Prepeliță (37 de ani) este noul antrenor al divizionarei secunde Gloria Buzău. 

Liber de contract din octombrie 2022, după demiterea de la FC Argeș, Andrei Prepeliță a fost pe lista mai multor formații în această vară. Dorit de U Cluj sau de Unirea Slobozia, a semnat în cele din urmă cu Gloria Buzău.

Andrei Prepeliță, antrenor la Gloria Buzău 

„Andrei Prepeliță, în vârstă de 37 de ani, este noul antrenor al Gloriei Buzău. Astăzi, în jurul prânzului, tânărul tehnician a revenit la Buzău, după negocierile purtate săptămâna trecută. 

Prepeliță a semnat contractul cu gruparea din Crâng, asumându-și obiectivul de a promova direct (clasarea pe locurile 1-2) în Superligă cu echipa pe care o va forma”, a transmis Trustul Campus, unul dintre sponsorii Gloriei Buzău.

Gloria Buzău a prins barajul pentru promovare/menținere în sezonul recent încheiat, dar a fost învinsă de UTA, 1-5 la general. 

Buzoienii au pretenții de Liga 1 și în sezonul 2023/2024, deși s-au despărțit de antrenorul Adrian Mihalcea, iar majoritatea contractelor jucătorilor au expirat.

VIDEO. Cât de mult i-au afectat problemele de vedere cariera lui Andrei Prepeliță: „N-am simțit niciodată nevoia să port lentile de contact”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.