Liga 1

Dan Șucu a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul lui Edjouma la Rapid: „Îl dau, dacă pune banii ăștia pe masă!”

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma (26 de ani) poate ajunge la Rapid în schimbul sumei de un milion de euro.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 20 iunie 2023

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma (26 de ani) poate ajunge la Rapid în schimbul sumei de un milion de euro. 

Edjouma nu vrea să mai rămână la FCSB, lucru dezvăluit în exclusivitate de GSP. Apropiați ai săi povestesc că Malcom va face totul pentru a forța un transfer în vară. 

Rapid și-a manifestat interesul pentru mijlocaș. Dan Șucu l-a sunat pe Gigi Becali, dar a fost inițial respins. Acum, FCSB a stabilit un preț al mutării. 

Gigi Becali: „Dă Rapid un milion pe Edjouma?”

„Edjouma unde să plece? Rapid dă 1 milion pe el? Îl dau dacă dă 1 milion! Întrebaţi-l pe Şucu. Dacă dă 1 milion, îl dau. 

Îl dau ca pe Oaidă şi Cristea? Nici nu mă interesează să vând acum”, a declarat marți Gigi Becali. 

În această perioadă de mercato, Rapid a mai adus doi fotbaliști de la FCSB, pe fundașul central Iulian Cristea și pe mijlocașul Răzvan Oaidă. 

Edjouma nu mai vrea la FCSB

Agenții lui Edjouma au o ofertă din liga a doua germană, în valoare de 800.000 de euro, și ei speră că Becali va accepta afacerea aceasta, din moment ce în vara anului următor l-ar pierde gratuit pe Malcom.

Francezul a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în sezonul acesta, în care a marcat nouă goluri, deși a lipsit spre final, atunci când a fost accidentat. El e dezamăgit fiindcă Becali nu a ținut cont de prestația sa excelentă și ba l-a schimbat după numai o repriză, ba l-a lăsat rezervă.

VIDEO. Gigi Becali, despre transferurile de la FCSB și interesul manifestat pentru Bogdan Vătăjelu: „Au existat niște discuții, dar am înțeles că a plecat în Arabia Saudită”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.