Liga 1

„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 22 June 2023

FCSB a bifat azi al treilea transfer al verii: Damjan Djokovic (33 de ani). Iar Gigi Becali vrea ca mijlocașul croat să fie titular în noul sezon.

Echipa roș-albastră i-a adus până în acest moment pe Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana și Damjan Djokovic. Iar Gigi Becali anunță că-i vrea pe toți titulari.

Gigi Becali: „Am adus 3 titulari”

„Mai trebuie să luăm un fundaș. Și un atacant. Dar acolo pot juca și Miculescu, și Coman, și Malcom Edjouma. Dacă se întâmplă ceva cu Compagno, poate fi înlocuit. Nu avem stres. Ne trebuie un fundaș, dar vreau și un atacant. Dar nu sunt în niciun fel de grabă.

Oricum, Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cum va arăta FCSB după noile transferuri

Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Băluță, Djokovic, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, Haruț, Crețu, Pantea, Panțîru, Șut, Edjouma, Radaslavescu, Cordea, V. Gheorghe, M. Tănasă, Miculescu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.