Liga 1

El este noul fundaș dreapta titular de la FCSB: „Peste Vali Crețu și Ovidiu Popescu”

Alexandru Pantea, în duel cu Chipciu de la U Cluj / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 22 iunie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că Alexandru Pantea, 19 ani, e favorit să fie titularul din flancul drept al defensivei în sezonul următor.

Pantea are un avantaj enorm, anume că bifează regula U21, fiind născut în 2003. Sezonul trecut a prins doar 10 partide ca titular în campionat, unele și din postura de fundaș stânga. 

Conform spuselor lui MM, fotbalistul care a trecut și pe la Hermannstadt în stagiunea 2021-2022 va primi mai multe șanse în „11”-le vicecampioanei.

Mihai Stoica, manager FCSB: „Pantea este titularul postului de fundaș dreapta în acest moment”

„În acest moment, eu cred că Pantea este titularul postului de fundaș dreapta, în fața lui Vali Crețu și Ovidiu Popescu", a declarat MM la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport 1 de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Deși a tot fost criticat de finanțator în ultima vreme, Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Vali Crețu (34) la finalul ediției precedente. Și Ovidiu Popescu (29), mijlocaș central la bază, poate fi o soluție pentru postul de fundaș dreapta.

Pantea a debutat în campionat pentru FCSB în iunie 2020, într-o remiză, 2-2 cu Gaz Metan. În total, are 24 de apariții și 3 assisturi în Superliga.

650.000 de euroe cota de piață a lui Pantea, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO. Gigi Becali, despre transferurile de la FCSB: „Îl voiam pe Vătăjelu, dar am înțeles că a plecat în Arabia Saudită”

>

Tot despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.