Liga 1

De ce nu va fi pe bancă Ovidiu Burcă la primul amical al lui Dinamo

Dinamo București va disputa sâmbătă primul meci amical al acestei perioade de pregătire împotriva echipei Muscelul Câmpulung (Liga 3)

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 23 iunie 2023

Dinamo București va disputa sâmbătă primul meci amical al acestei perioade de pregătire împotriva echipei Muscelul Câmpulung (Liga 3).

Duelul se va disputa la Snagov, de la ora 11:30, fără spectatori în tribune. Conform informațiilor GSP, Ovidiu Burcă nu va fi prezent la partida de verificare, deoarece are de rezolvat înscrierea la școala de antrenori pentru licența PRO.  De partea cealaltă, la argeșeni, va fi un mai vechi rival al ”câinilor”, ex-rapidistul Costin Lazăr. 

Muscelul Câmpulung este echipa patronată de Claudiu Ciolan, fost sponsor la Dinamo. Omul de afaceri care a cumpărat autocarul echipei de la Ionuț Negoiță și l-a cedat formației dinamoviste sub formă de împrumut. 

Burcă poate antrena în SuperLiga fără licență PRO

Ovidiu Burcă poate să activeze în ediția 2023/2024 ca antrenor principal al lui Dinamo, chiar dacă nu are momentan licența PRO. 

Cu toate că au fost efectuate niște modificări regulamentare în ultimul an, Ovidiu este „salvat” de o prevedere regulamentară care afirmă că „antrenorii care promovează de la Liga 2 la Liga 1 și se înscriu în timpul regulamentar pentru Licența PRO, pot sta un an pe bancă, având aceleași drepturi cu tehnicienii care au deja licența PRO”.

3amicale va disputa Dinamo în cantonamentul sloven, echipa plecând luni spre Zrece: NK Aluminij (28 iunie, Slovenia), Zalaegerszegi (2 iulie, Ungaria) și Dinamo Kiev (5 iulie, Ucraina)

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.