Stiri extrasport

„Save the date” » Iubita internaționalului român a făcut marele anunț: „Se întâmplă!”

+65 Foto
Alexandru Mățan (23 de ani), fotbalistul lui Columbus Crew, și iubita lui, Elena

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 24 iunie 2023

Alexandru Mățan (23 de ani), fotbalistul lui Columbus Crew, și partenera lui, Elena, s-au logodit acum un an și jumătate, iar acum au stabilit data nunții. 

Cei doi se vor căsători pe 28 decembrie 2023 și au făcut deja anunțul pe Instagram, cu o felicitare sub forma „Save the date” (n.r. Țineți minte data) și mesajul „Se întâmplă”:

Alex și Elena sunt împreună de 3 ani și jumătate: „O relație nu e ușoară. Dar totul se rezolvă dacă ai alături pe cineva care vrea să fie mai bun, care vrea să rezolve orice problemă, care te ascultă, care recunoaște când greșește și alături de care nu îți e teamă să fii tu însuți. 

Când doi oameni se implică și nu renunță când apare prima problemă, acea relație se dezvoltă frumos. Îți sunt recunoscătoare, Alex, că tu ești persoana care a ales să crească alături de mine și că nu renunți, indiferent de cât de greu ne e. Nici eu nu voi renunța ”, spune Elena.

Elena Livadariu este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta postează des fotografii spectaculoase pe rețelele sociale, cu care i-a încântat pe urmăritori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.