Liga 1

De la Compagno la Compagnucci! FCU a transferat din America de Sud: „A impresionat prin calitățile tehnice și prin aportul ofensiv”

Gabriel Compagnucci // foto: Facebook @ FCU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 23 iunie 2023

FCU Craiova a anunțat transferul fundașului dreapta argentinian Gabriel Compagnucci, în vârstă de 31 de ani.

Compagnucci ajunge în Bănie după o perioadă de un an și jumătate petrecută la Belgrano, formație care ocupă locul 9 în sezonul 2023 din prima ligă argentiniană.

Fundașul lateral a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. FCU Craiova, care l-a adus în fotbalul românesc și pe Andrea Compagno, a publicat o primă poză în care Compagnucci îmbracă tricoul echipei. 

FCU Craiova l-a transferat pe Gabriel Compagnucci

Aventura la FCU Craiova este prima pentru Compagnucci în afara țării natale. El a schimbat mai multe cluburi în cei 12 ani la seniori, cel mai renumit fiind Tigre, pentru care a evoluat între noiembrie 2020 și iulie 2021.

Compagnucci, despre care FCU Craiova scrie că „a impresionat prin calitățile sale tehnice și prin aportul ofensiv”, a înscris un gol și a pasat decisiv la alte 6 în 44 de meciuri pentru Belgrano.

La FCU Craiova îl va avea concurent pe post pe Radu Negru.

Mutările realizate de FCU Craiova în această vară:

  • Veniri: Vladislav Blănuță (Pescara), Moses Abbey (Ravenna), Andrea Padula (Bellinzona), Gabriel Compagnucci (Belgrano)
  • Reveniri: Vlad Pop (CS Mioveni), Alexandru Raicea (Viitorul Tg. Jiu), Mario Enache (Filiași)
  • Plecări: Jérémy Huyghebaert (liber), Gabriel Enache (liber), François Marquet (liber)

Mai multe știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.